5 tips til at anslå dit startomkostninger

5 tips til at anslå dit startomkostninger

Før du tager et nyt lån, bruge disse regler til at finde ud af de realistiske omkostningerne ved etablering af virksomhed.

Har en Solid Plan — derefter ændre det

De fleste business start-up historier sige, at du skal have en forretningsplan.Og du gør. Men det er ikke begyndelsen og slutningen af regne ud dit startomkostninger.

Jeff Shuman, der dirigerer iværksætter undersøgelser på Bentley College, siger, “den konventionelle visdom er at en iværksætter ser en mulighed, kommer op med en forretningsplan til at udnytte det, bestemmer den kapital, der skal hæves, rejser kapital og derefter gælder det at bygge forretningsområdet beskrev i driftsplanen.”

Der er et stort problem med denne model, siger Shuman.Det hele afhænger af at få forretningen rigtigt første gang, og der ikke sker ofte. “I virkeligheden, det er sandsynligt, at nogle af dine oprindelige antagelser er temmelig godt og andre ikke kommer til at være det papir værd de er skrevet på,” siger han.

Shuman og andre sige, at finde ud af dit startomkostninger regelmæssigt gennemgå dine antagelser og ændre din oprindelige model.Skrive en plan er god, fordi det tvinger dig til at skrive ned alt hvad du får brug at starte din virksomhed.

Men den oprindelige plan er sandsynligt, at ændre igen og igen som du lære nye ting og indarbejde dem i planen.

Være villig til at trække sig tilbage

Det er fristende at tilføje op alt hvad du behøver for forretningsområdet fuldgyldigt du forestille dig, og beslutte, hvad du behøver at starte.

Men trække sig tilbage og leder efter en mindre model kan give dig en måde at komme i gang samtidig også spare penge.Shuman bruger eksemplet med en person, der beregner den samlede omkostninger for at starte en detailvirksomhed i et lokalt indkøbscenter.

“Du kunne starte på den måde og skrive en forretningsplan baseret på dette beløb,” siger han.”Men måske du ville være bedre tjent med at leje en stand og teste Hvad efterspørgslen er for dine produkter på den pågældende placering.”

Denne forbrugerafprøvning reducerer din indledende startomkostninger.Resultatet er, at den første cyklus af din virksomhed er dedikeret ikke så meget til at generere overskud, genererer oplysninger. “Med dette, kan du finansiere din virksomhed på grundlag af cyklus for cyklus,” Shuman siger. “Når du går til den anden cyklus og for at udvide din virksomhed, tal er nu baseret på fokusgrupper eller undersøgelser men på real-world oplevelse.”

Beregne priser og tid korrekt

Beregning af din oprindelige cash flow er en del af regne ud dit startomkostninger.Det er et område, hvor virksomhederne er undertiden mindre optimistisk end de burde være. “Små virksomhedsejere kan under pris deres produkt eller service, tænker de har at komme ind på de laveste prispunkt at konkurrere,” siger Barbara Bird, der stole business management program på et amerikansk universitet. “De behøver ikke nødvendigvis at gøre.”

Korrekt anslå din opstartstid

Ja, ved starten af en virksomhed, kan tiden være penge.Lad os sige, you gonna have faste omkostninger som en månedlig leasing. Hvis du er nødt til at foretage forbedringer af en plads, før du kan faktisk åbner for business, skal de faste omkostninger være ekstra startomkostninger, indtil du kan faktisk åbner for business. Jeg har set mange iværksættere udarbejder en tidsplan for deres ventures og komme trippede på lokale agenturer sikkerhed og inspektion krav.

Derfor er en af de første steder en potentiel ny virksomhedsejer skal gå til den lokale regering planlægger eller licens afdeling.Byggeri tilladelser og kontrol kan skubbe en prospektiv åbning dato tilbage af måneder. Hvis du undlader at tage hensyn til omkostningerne ved denne tid, kunne du bør driftskapital lige fra starten.

Være realistiske omkring prisen på penge

Mange ejere af små virksomheder finansiere deres ventures ved at køre op big saldi på deres personlige kreditkort.Andre tryk på egenkapitalen i deres hjem.

Men selvfinansierende ikke en praktisk indstilling for større ventures.Tom Emerson, der dirigerer entrepreneurship centre ved Carnegie Mellon University i Pittsburgh, siger nystartede virksomheder bør finde i kapitalomkostningerne ved fastsættelsen af indledende omkostninger og likviditet. “Prisen er normalt baseret på hvad interessen ville være, var at kontanter investeret i noget med samme risiko på markedet” siger Emerson. “Det er normalt et tal, der er et par procentpoint eller mere over rentesats, primtal.”