Fremtiden for bank – Bank Online

Fremtiden for bank – Bank Online

Chancerne er din bank er et virtuelt sted. Siden opfindelsen af internettet kan du se din saldi overalt, når som helst. De fleste banker tænke globalt og har handlet på denne måde ved at skabe sikre portaler for at administrere deres kontohaverens oplysninger gemt i deres databaser. Oplysningerne opbevares normalt viser kontosaldi, tidligere transaktioner, aktuelle saldi, renter betalt og elektroniske scanninger af deres kontrol. Overalt kan du komme til en computer, er din bankkonto rigtige i dine hænder, normalt i realtid.
Online kontrol
Nogle banker tilbyder selv en tjeneste, hvor du kan betale dine regninger online vis-à-vis en checkkonto eller opsparingskonto. Du kan opsætte kreditorer konti, adresser og kontonumre til printes ud på hver check leveret. Der er endda nogle banker, der sendes elektronisk check direkte til deres konto for en nominel gebyr. De fleste elektroniske betalinger kan være fri afhængigt af kontoen minimum krav er opfyldt. Ellers, elektronisk banking kan koste op til $10 per måned for bekvemmeligheden for at sende penge og administrere din konto via internettet.
I vores skridt i retning af en papirløse samfund, er banker begyndt at stoppe forsendelse tilbage ryddet kontrol til deres kontoindehavere. Disse ryddet kontrol kan findes på internettet og printet ud, bør de have adgang til disse registre. Nogle banker vil også ikke skibet deres månedlige opgørelser, som de også kan printes på web.
Interesse bærende konti
Nogle lønkonti, opsparingskonti og IRAS kan også styres via internettet. Indehavere af børnekonti kan flytte penge mellem konti og tilføje penge til deres opsparingskonti elektronisk uden nogensinde at besøge en teller eller den lokale afdeling.
Bekvemmelighed
En af de største bekvemmeligheder er at kunne afstemme dine konti med den populære personlige finansiere software som MS Money og Quicken. Bankerne har måder at oprette filer, der kan importeres til disse softwareprodukter, således at den modkontotype, der er gjort for dem med lille intervention. Den web gør det meget praktisk bør du glemmer at postemner i dit register og vil gøre det hele for dig med et par klik med musen.
Af Jakob Jelling