Hvornår og hvordan til at investere i obligationer

Hvornår og hvordan til at investere i obligationer

Hvis du har været overvejer at gøre en investering, men ikke er helt sikker på hvad du bør investere i, kan du overveje at gøre en investering i obligationer. En investering, der normalt er grupperet sammen med bestande, mange mennesker er ikke alt for sikker på hvad obligationer er eller hvordan de fungerer… en manglende forståelse, der kan forårsage nogle mennesker til at overse en potentielt lukrative investeringsmulighed.

Hvis du er en af disse mennesker og har fået at vide, præcis hvad obligationer er og hvordan du bør investere i dem, så Læs videre… nedenstående oplysninger var designet til dig.

Definere obligationer

Den første ting, du behøver at vide før man investerer i obligationer er præcis hvad obligationer er. Obligationer er en type af lån certifikat udstedt af regeringer, stater og nogle virksomheder i en periode, der er mere end et år, som et middel til at rejse penge… Når du køber en obligation, er du for alle hensigter og formål udlåner at mængden af penge til udstederen.

Obligationer normalt betale en rente til køberen, bygning interesse indtil obligationen modnes på som den oprindelige investering er tilbagebetalt sammen med den interesse, som er blevet periodiseret undervejs.

Forske obligationer

Historien om obligationer kan blive forsket i meget på samme måde som historien om bestande kan være, selv om der ikke er som meget potentiale for store fortjenester eller tab på obligationsmarkedet bond’s karakter.

Oplysninger, der kan indsamles på obligationer omfatter udstederen af obligationen, datoen for og den dato, hvor bond er indstillet til at modnes. Nogle andre oplysninger kan være tilgængelige, afhængigt af metoden til forskning i obligationer.

Fordele og ulemper ved obligationer

Da obligationer anses for at være en type af lån, er der en smule mere sikkerhed i obligationer end i bestande i tilfælde at udstederen lider økonomisk tilbageslag eller går under. Da de er generelt at være tilbagebetalt med renter, er der ikke den samme frygt for pludselige tab af værdi, der er knyttet til aktier. Obligationer er også anses for at være en gæld af udstederen, og obligationsejerne gives samme prioritet på udstederens indkomst som anden gæld i tilfælde af finansielle problemer.

I modsætning til aktier eller aktier, men obligationer ikke viderebringe nogen del af ejerskab eller kontrol i den udstedende organ eller virksomhed.

At vælge potentielle investeringer

Når man ser på obligationer til potentielt investere i, bør du tage i betragtning udstederen, den rente, der betales på bond, samt den dato, hvor bond var oprindeligt udstedt og den dato, hvornår obligationen er indstillet til at modnes. Ideelt, du ønsker at investere i obligationer, der har gode renter over en længere periode, selv om det betyder, at din investering ikke vil modne indtil at tiden er gået.

Vælg din potentielle obligationsinvesteringer baseret på dette kriterium for at finde de bånd, der vil betale de fleste at du efter modning… nogle kortfristede obligationer kan også vælges, hvis du ønsker at forsøge at høste nogle overskud i mindre tid, dog.

Beslutter at investere

Når du foretager din endelige beslutning om at investere i obligationer, skal du sørge for at du har råd til at investere i en langsigtet investering end du kan anvendes til.

Nogle obligationer kan tage flere år at modne, hvorefter investeringen vil betale sig… bare sørg for at du forstår de involverede tålmodighed, og du er sikker på at få mest ud af din obligationsinvesteringer.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: