Overvinde en dårlig kredithistorie

Overvinde en dårlig kredithistorie

At have en dårlig kredithistorie kan være en enorm byrde… Det kan koste dig lån og andre finansieringsplaner, det kan medføre, at du nødt til at betale højere renter på kreditkort, og det kan medføre, at du nødt til at betale sikkerhed indskud bare for at få din utilities eller telefon service tændt.

Afhængigt hvor dårlig din kredit er, at have en dårlig kredithistorie kan endda koste dig til bestemte job. Det er muligt at overvinde en dårlig kredithistorie, hvis du er villig til at udrakte indsatsen og tage den tid, det kræver dog.

Før vi dækker der, men er det vigtigt at forstå præcis hvordan kredit bliver dårlig, i første omgang.

Hvordan kredit bliver dårlig

Det kan starte ud simpelthen nok… en sen betaling med kreditkort, en ubesvarede lån betaling eller måske endda en overtrækkes check. Din første negative betænkning, der blev placeret på dit kredithistorie kunne have været en af et utal af ting. Desværre, denne ene hændelse var ikke den eneste; forsinket eller mistede tillægsbetalinger kan følge, eller et par mere checks, og før du ved af det din gang-mousserende kredit er langsomt, men sikkert begynder at hovedet ned ad bakke. Før du ved af det, din kredit er hidtil gået synes det som om man ikke kan være noget om det… Heldigvis, det er ikke tilfældet.

Oprettelse af ny kredit

En af de første skridt til at overvinde dårlig kredit er til at arbejde på at etablere nye kreditlinjer for at begynde at levere dit kredithistorie med positive betænkninger. Ofte denne nye kreditlinje kan komme i form af en lav grænse kredit kreditkort, og du bør tage en hel del af pleje for at sikre, at du holde dig ajour på dine betalinger til det nye kort. Som du fortsætter med at gøre på gang betalinger, vil du begynde at opbygge en komfortabel mængden af positive rapporter i din kredit. Det vil stadig tage nogen tid, indtil dit kredit begynder at vise virkningerne af det, men hver lille smule kan hjælpe i det lange løb.

Tilbagebetale ældre gæld

Efter du er begyndt at opbygge nogle positive kreditrapporter, er det på tide at begynde at arbejde på at slippe af ældre gæld, således at de ikke tilføjer nogen yderligere negative rapporter til dit kredithistorie. Anmode om en kopi af din kredit rapport, bruger det til at finde eventuelle udestående fordringer, som du måtte have, så kan du kontakte debitor direkte i et forsøg på at træne en betalingsplanen at få den resterende gæld pote. Som du gradvist betale off din ældre gæld, vil du finde, at manglen på nye negative rapporter og ophobning af positive betænkninger vil begynde at vise nogle små forbedringer i din kredit score.

Reparere din kredit

Selvfølgelig, er der mere til kredit reparation end blot betale off din gamle gæld. Negative rapporter tage tid til at udløbe, nogle gange år… men når de begynder at udløbe kan du begynde at mærke hurtige forbedringer af din kredit score. For at hjælpe processen med, bør du også tage tid til at gennemgå din kredit rapport for unøjagtigheder eller fejl og rapporterer nogen, som du finder til det udstedende kredit-bureauet. De vil undersøge enhver hævder, at der kan være fejl på din rapport, og hvis de kan finde i din favør eller modtager ikke et svar på deres henvendelser, så posten tvivlsom bliver simpelthen fjernet, således at det ikke længere negativt påvirker din kredit rapport.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: