Seks procent tab i to uger!

Seks procent tab i to uger!

Vidste du, at 80% af kursudviklingen i et lager eller en investeringsforening bestemmes af de generelle markedsforhold og af selskabets sektor? Dette er grunden til, vi bruger den top-down tilgang i styring af dine penge. Vi ser på markedsbetingelserne og hvordan sektoren klarer sig før at vælge individuelle navne.
Den gennemsnitlige investor, men tilbringer det meste af deres ressourcer, analysere virksomhedens risiko i stedet for markedet og sektor risiko.
Marked og sektoren anmeldelse
24. oktober 2005
Markedet er ned 6% i de sidste to-plus uger. Seks procent er en temmelig sædvanlige marked pullback, i det store billede. Men det er lidt foruroligende at se slags går i bare ti eller elleve handelsdage (og en af disse dage på markedet var op 120 point).
SÃ¥ er vi gjort med denne pullback? Eller er der mere at komme?
Første, lad os adresse hvis vi er færdig med at trække sig tilbage.
Lad os se på de mulige årsager, vi har haft et fald siden sidst:
• Denne sidste uge var valg udløb.
• Fed’s tilsyneladende beslutning om at holde renteforhøjelser.
• Dårlig indtjening annonceringer og lavere prognoser for fremtidige indtjening.
• Nyheder, at inflationen er betydeligt højere end Fed forventes.
Denne sidste punkt var nyheder tilsyneladende kun at Federal Reserve. Enhver, der driver en bil kan fortælle os om inflation.
Der har været nogle i markedet håbefuld, at Fed vil snart annoncere en stopper for sats vandreture. Men om rigtigt eller forkert, renteforhøjelser synes ikke at være slutter snart.
Ok. Så vi ikke svarede virkelig hvis vi er færdig med at trække sig tilbage.
So… er der mere at komme?
Min mening er ja, odds er betydeligt højere, at flere Ulempen er stadig at komme.
Når det er sagt, føler jeg der er en god chance vil vi se en hoppe fra disse niveauer. Det kan bare være en lille hoppe, måske en sidste chance for lejlighed til at rydde nogle ikke-kunstnere. Men den tendens, overordnede, fortsat peger lavere.
Der er tilsyneladende ingen løsning på de problemer, som markedet og økonomien på nuværende tidspunkt. Endnu vigtigere, fortælle de tekniske værktøjer jeg se mig, at udbuddet er fast i kontrol af fodbold og i øjeblikket har vist nogen tegn på at give slip, enten. Det betyder ikke, at markedet vil gå lige ned, eller gå ned. Det betyder endnu ikke markedet vil gå på alle. Det betyder, at risikoen for at miste penge er betydeligt højere i dag end tidligere. Og da mit job er at beskytte din hovedstol på tidspunkter, hvor markedet er på forsvar, vi skal udvise ekstrem forsigtighed lige nu, som vi har gjort i de sidste fire uger. Det ville være meget usædvanligt for mig at få dig ud af markedet på toppen (eller i ekstreme nederst, enten). Det vigtigste mål på forsvar, er at beskytte principal, så vi har penge til at købe gode aktiver, når de går på salg.
Bo fokuseret på primære bevaring og din defensive spil plan bør være det primære mål i denne fase af spillet. Du kan se hvor du står, venligst ring til os på 877-223-7300 at indstille en tid til at gennemgå. Og velkommen til at tjekke Mullooly Asset Management-hotline, hvor jeg skitsere de tidlige indikationer jeg bruger til at bestemme, hvornår markedet kan være begyndt at vende.