At holde din Business Event underholdning, rene, ikke uanstændigt: Morsomme uden misbruger

At holde din Business Event underholdning, rene, ikke uanstændigt: Morsomme uden misbruger

Når John Hakel besluttet at ansætte en komiker til en af sine firmaarrangementer, vidste han, at ansætte de rigtige tegneserie ville være ikke noget at spøge. Som direktør for Sammenslutningen af hovedentreprenører i Californien, Hakel planer snesevis af arrangementer hvert år, og han havde hørt om andre planlæggere, der fik blindsided når det lejede komiske vittigheder hurtigt gik fra sjov til beskidte. “Mit jobsikkerhed afhænger at gøre vores foreningens medlemmer glade på disse begivenheder,” siger Hakel, “ikke forstyrre dem med rå, racemæssigt ufølsom eller seksuelt eksplicit humor.”
Med emner som seksuel chikane på arbejdspladsen og den politiske korrektheds så udbredt er disse dage, HR-direktører, begivenhed planlæggere, office ledere og andre koordinatorer ivrige efter at sikre, at de lejede talent for en virksomhed eller social begivenhed vil underholde uden at fornærme.
Hakel undgås at forlegenhed og holdt sit job ved at arbejde med en virksomhed som CleanComedians.com. Faktisk siden den oprindelige bestilling, har Hakel hyret kunstnere fra “Ren komikere” for mere end 30 separate begivenheder. “Hver gang jeg har hyret en ren komikere performer, mit publikum har elsket det. Det er dejligt at få lattervækkende komedie– og aldrig at skulle bekymre dig fornærme eventuelle gæster.”
CleanComedians.com er en underholdning produktionsselskab, der repræsenterer mere end 100 entertainere landsdækkende herunder; stand-up komikere, tegneserie-tryllekunstnere, jonglører og forskellige handlinger, der får store griner uden at fornærme publikum. “Det ikke behøver at være beskidt at være morsom,” siger CleanComedians.com formand Adam Christing. “Mange af vores bedste kunder kommer til os, fordi de fik brændt ansætte en raunchy komiker fra en klub det foregående år.” Og i henhold til Christing, “ren er grønne”–fordi business Boomer. Brian Tracy, en af nationens førende business myndigheder, mener at Christings virksomhed udfylder et vitalt behov: “vi bruger dem igen og igen for at give komikere, der er sjove, positiv, motiverende og ren. Vores arrangementer er overværet af mange mennesker, der gerne grine, men ikke nyder off-farve vittigheder eller sprog. ”
Selskabet er så sikker på, at deres sjove mænd og kvinder vil underholde uden pinligt, de tilbyder en pengene tilbage garanti til arrangementet koordinatorerne. Ren komikere hjemmeside tillader programmet planlæggere hen til forpremiere sjove videoklip til fri og tilbyder selv en nem Eventgruppen form for at gøre lejligheden en succes.
For tips og oplysninger om, hvordan du planlægger en sjov “ren” corporate begivenhed, fundraiser eller ferie gå til: www.cleancomedians.com eller ring 714-670-1929.